Fietsbijstand

"SAFEBIKE ASSITANCE" FIETSBIJSTAND - INTERVENTIE

"SAFEBIKE ASSITANCE" FIETSBIJSTAND - INTERVENTIE

UNIEK OPROEPNUMMER (24u op 24, 7d op 7): 04/340 56 24 (Nederlandstalig) of 04/340 56 23 (Franstalig) en U moet U aanmelden met het contractnummer MV33018133.
Het contractnummer MV33018133 is hetzelfde nummer voor alle verzekerden die een Safebike omnium fietsverzekering hebben. .
Tip: bewaar dit nummer onmiddellijk in uw GSM. Zo hebt U dit nummer altijd bij de hand !!!

Alle pechinterventies in België en tot maximaal 30 km in onze buurlanden vanuit het vertrekpunt in België zijn gedekt en hiervoor kan de bijstand worden ingeroepen 24h/24 en 365d/jaar.
Er is geen bijstand voorzien op het thuisadres of in een straal van 1 kilometer rond de woning.

De pechverhelper zal proberen om de fiets TER PLAATSE RIJKLAAR te maken anders zullen bovenstaande repatriëringsmogelijkheden van toepassing zijn.

Indien de pech ter plaatse niet hersteld kan worden, worden bestuurder en fietser vervoerd naar:
a) Indien de panne zich voordoet binnen een straal van 50 km vanuit het startadres zal de begunstigde weer naar zijn vertrekpunt gebracht worden en het rijwiel naar de dichtstbijzijnde Dynamo Retail Group lid of andere dichtstbijzijnde fietswinkel gebracht worden. Desgewenst verder naar een andere bestemming of werkadres binnen dezelfde straal van 50 km.
b) Indien de panne zich voordoet buiten de straal van 50 km vanuit het startadres zal de begunstigde met rijwiel daar naar de dichtstbijzijnde Dynamo Retail Group lid of andere dichtstbijzijnde fietswinkel gebracht worden. In geval van een dagexcursie op verplaatsing of bij woon-werkverkeer kan de begunstigde desgewenst ook naar zijn/haar vertrekpunt van die excursie/tussenstop van woon-werkverkeer gebracht worden, zijnde parkingplaats van wagen, bus- of treinstation, indien dit ook binnen de straal van 50 km van de plaats van panne is.
In geval echter van (lichte) lichamelijke schade, totaal verlies van het rijwiel of diefstal wordt de begunstigde naar dit vertrekpunt gebracht ondanks de afstand.
Een eventuele mede-fietser wordt desgewenst ook meegenomen.

Een telefoontje naar de Alarmcentrale 04/340 56 24 (Nederlandstalig) of 04/340 56 23 (Franstalig) en U moet U aanmelden met het contractnummer MV33018133, is voldoende om hulp te krijgen.